Slimme diensten, betere oplossingen  

Slimme dienstverlening is een stap verder gaan, verder denken en verder kijken. Bij Biyond kijken we samen naar jouw werkelijke behoefte. Vanaf een afstand en met de breedst mogelijke blik. Voorbij IT en achter de vraag, daar zien wij de oplossing.

Betrek je Biyond bij je informatievraagstukken dan krijg je antwoorden en focus. Op uitdagingen in je organisatie, processen en prestaties. We laten jouw doelen en middelen volledig op elkaar aansluiten. Daarvoor hebben we alles in huis. En meer.

Consultancy

Jouw bedrijfsstrategie, optimalisatie van processen, keuze van software. Voor elk strategisch en operationeel vraagstuk hebben onze consultants een passend advies en een solide oplossing.

Ontwerp

Onze Business Intelligence en Corporate Performance Management-oplossingen worden zodanig geïmplementeerd om jouw informatiebehoefte(n) af te dekken. Projectmatig en relevant. Altijd.

Realisatie en implementatie

Wij bedenken de oplossing en voeren deze uit, technisch en organisatorisch. En we noemen het pas een oplossing als je werkelijk beter kunt beslissen en je informatievoorziening echt effectiever is.

Training

Onze kennis van Business Intelligence en Corporate Performance Management delen we graag. Met jou en je medewerkers. We geven trainingen op maat; over sturen op informatie of het gebruik van software.