De producten achter 'bright' oplossingen

Iedere organisatie is uniek. Net als elke informatiebehoefte. Gaat het om Business Intelligence of Corporate Performance Management?
Biyond gebruikt daarbij beproefde bouwstenen. Alle producten die door onszelf of partners zijn ontwikkeld, zijn bijzonder ‘bright’.

We zetten ze voor je op een rij:

Biyond-cpm-webversie-161212.png

CPM

Controle over je organisatie

Download de brochure

Biyond-brochure02-new-1.png

ERP Analytics

Volledig inzicht in de prestaties

Download de brochure

 

CPMFactory


 CPM002-LOGO-MET-SLOGAN-DEF-LC-RGB-20CM-300DPI-01-002.jpg

De krachtigste Corporate Performance Management software, gespecialiseerd in de zorg, van Nederlandse bodem. Alle mogelijke bronnen kunnen worden ontsloten. Je krijgt toegang tot een overzichtelijk dashboard waarin je realtime inzicht hebt in de KPI’s. Er wordt automatisch geforecast door middel van statistische modellen. Schaalbaar, flexibel en gemakkelijk in gebruik.  

Board International

Board_logo_payoff_CMYK-JPG.jpg
Wil je budgetteren, plannen of voorspellen? Vergaande analysemogelijkheden en bijvoorbeeld financieel consolideren? 
Board is de geprefereerde Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) oplossing voor meer dan 3.000 organisaties. 
Met deze All-in-one oplossing krijg je inzicht in dit soort vragen en kan je onderaan de streep betere beslissingen nemen.

Prophix


Prophix_Sig_1Col_Spot_1851-sep19.png

Een geïntegreerde tool voor alle facetten van Corporate Performance Management. Prophix heeft meer dan 3.000 klanten en levert de professionele oplossing met uiterst gebruiksvriendelijke software.

Microsoft

Microsoft logo
Microsoft heeft een omvangrijk portfolio van Business Intelligence en aanverwante producten. Microsoft is laagdrempelig en beschikt over de krachtigste tools op dit gebied.

MicroStrategy


Zeer uitgebreide en schaalbare Business Intelligence software.
Software die je helpt informatie te creëren en ter beschikking te stellen. MicroStrategy biedt daarbij een krachtige ontwikkelomgeving die informatie via mobiele apparaten toegankelijk maakt.

TimeXtender

TimeXtender-X-1600x1089.png

TimeXtender stelt bedrijfsgegevens beschikbaar aan business users en ontlast tegelijkertijd de IT-afdeling. Dit door het automatiseren van de complexe en tijdrovende taken, die nodig zijn om juiste informatie beschikbaar te stellen.
De Discovery Hub™ van TimeXtender is een complete end-to-end oplossing, snel en flexibel.

Xibis

 

Xibis helpt je met de implementatie van Infor LN ERP systemen. Via XIBIS bieden wij een volledige ondersteuningsaanpak voor implementaties van het opstellen van een bedrijfs blue print tot en met go live support en nazorg.

Overige oplossingen 

Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende producten, waaronder reporting tools zoals Cognos en data discovery tools zoals Tableau. Producten waarvan we de mogelijkheden en beperkingen kennen en die we op de juiste manier kunnen inzetten.