Wat is Prophix?

Prophix is een Corporate Performance Management software-oplossing voor iedere organisatie. Prophix helpt je met een multi-user, turn-key oplossing voor budgettering, forecasting, planning, consolidatie, personeelsplanning en meer.
De eenvoud om rapportages te bouwen, de mogelijkheid om te budgetteren met meerdere personen en verschillende forecast versies te gebruiken, dit alles is mogelijk met Prophix.

Wat kan ik met Prophix? 

  • Budgettering: Aantrekkelijk vormgegeven updates van het budgetproces
  • Forecasting: Routinematige en geplande prognoses
  • Rapportage: Eén systeem, meervoudige rapportage

Budgettering

PROPHIX Workflow voorziet in een multi-user omgeving voor het budget waarin voorstellen, herzieningen, goed- en afkeuringen een plaats vinden. De visueel aantrekkelijke grafische weergave van de begrotingstatus informeert budgethouders indien ingediende begrotingen laat zijn en of als er maatregelen nodig zijn. De focus op samenwerking van PROPHIX budgettering worden benadrukt door de offline mogelijkheden, een alternatief voor externe gebruikers of personen die vaak buiten het kantoor zijn.

Forecasting

PROPHIX ondersteunt met het maken van prognoses door het automatisch extraheren en consolideren van de actuele en de plandata. Extractie en het verzamelen van gegevens op een dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, per kwartaal, halfjaar- of jaarbasis is niet langer omslachtig of complex. Complexe waterval voorspellingen kunnen eenvoudig worden gemaakt, waardoor het verstrekken van tijdige en informatieve verwachte prognoses mogelijk wordt.

Rapportage

PROPHIX Reporting geeft je een gemakkelijk toegankelijk instrument dat eenvoudig is aan te passen voor al je management, financieel, grootboek transactionele en ad-hoc rapportages. Je kunt rapporteren en analyseren, een veelheid aan rapporten definiëren, en deze rapporten voor iedereen op elk gewenst moment beschikbaar stellen. Deze oplossing is speciaal ontworpen voor de zakelijke gebruiker en je kunt gedetailleerde rapporten maken zonder tussenkomst van IT.

Is Prophix geschikt voor mij?

Prophix is bedoeld voor MKB, grote en internationale bedrijven.

Voor meer informatie zie de website van Prophix.