De kracht van Biyond: Business Intelligence, Corporate Performance Management & Big Data 

Ondernemen betekent keuzes maken en vooruitkijken. Dat vraagt om inzicht en overzicht. Want beslissen en sturen doe je op basis van de juiste informatie. En met behulp van doordachte oplossingen. Dát is onze ervaring en expertise. Die delen wij graag met jou.

Als betrokken sparringpartner en onafhankelijke adviseur halen we het maximale uit jouw data, software en systemen. Volledig commitment, daar mag je op rekenen, want dat is volgens ons het uitgangspunt voor een sterke samenwerking en optimaal functionerende IT-oplossingen.

Dé oplossing voor vandaag en morgen

De juiste beslissing op basis van de juiste informatie. Dat vraagt om de juiste Business Intelligence tools en Corporate Performance Management- oplossingen. Maar wat is juist, wat sluit naadloos aan op jouw vraag van vandaag en op jouw focus voor morgen? Met onze kennis en ervaring implementeren we samen aan de optimale oplossing.

Business Intelligence 

Wij helpen je jouw strategische doelen te bereiken. Door relevante managementinformatie te creëren vanuit software en systemen die passen bij jouw behoefte, organisatie en toekomstdoelen. Gestructureerde data die meer grip en nieuwe inzichten geeft en waarmee je kunt sturen en bijsturen op prestaties. Onderbouwd beslissen dus. Consistent, continu en vooral heel slim: Biyond BI.

Wij zorgen dat de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste personen in het juiste formaat terecht komt. Dit doen we door op gerichte wijze data te verzamelen, registreren en analyseren. Vervolgens worden de van daaruit resulterende informatie en kennis in besluitvormingsprocessen toegepast om de prestatie van uw organisatie te verbeteren.

 

Performance Management Tool

Corporate Performance Management (CPM) 

Inzicht begint bij Corporate Performance Management. Het zijn doelen, kritieke prestatie-indicatoren en succesfactoren die samen jouw koers en resultaat bepalen. Wij helpen je met de tools waarmee je prestaties definieert en monitort. Het resultaat? Meer inzicht, meer efficiency, meer rendement. Precies wat je voor ogen hebt met jouw mensen en jouw organisatie.

Betere beslissingen dus. Weloverwogen en slim. Dat is onze kunst en jouw resultaat.

Biyond. The art of being bright.

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? 

Wilt u contact met ons voor meer informatie?