De kracht van Biyond: Business Intelligence, Corporate Performance Management & Business Analytics

Ondernemen betekent keuzes maken en vooruitkijken. Dat vraagt om inzicht en overzicht. Want beslissen en sturen doe je op basis van de juiste informatie. En met behulp van doordachte oplossingen. Dát is onze ervaring en expertise. Die delen wij graag met jou.

Als betrokken sparringpartner en onafhankelijke adviseur halen we het maximale uit jouw data, software en systemen. Volledig commitment, daar mag je op rekenen, want dat is volgens ons het uitgangspunt voor een sterke samenwerking en optimaal functionerende IT-oplossingen.

Dé oplossing voor vandaag en morgen

De juiste beslissing op basis van de juiste informatie. Dat vraagt om de juiste Business Intelligence tools en Corporate Performance Management-oplossingen. Maar wat is juist, wat sluit naadloos aan op jouw vraag van vandaag en op jouw focus voor morgen? Met onze kennis en ervaring implementeren we samen aan de optimale oplossing.

Business Intelligence (BI)

Wij helpen je jouw strategische doelen te bereiken. Door relevante managementinformatie te creëren vanuit software en systemen die passen bij jouw behoefte, organisatie en toekomstdoelen. Gestructureerde data die meer grip en nieuwe inzichten geeft en waarmee je kunt sturen en bijsturen op prestaties. Onderbouwd beslissen dus. Consistent, continu en vooral heel slim: Biyond BI.

Corporate Performance Management (CPM) 

Inzicht begint bij Corporate Performance Management. Het zijn doelen, kritieke prestatie-indicatoren en succesfactoren die samen jouw koers en resultaat bepalen. Wij helpen je met de tools waarmee je prestaties definieert en monitort. Het resultaat? Meer inzicht, meer efficiency, meer rendement. Precies wat je voor ogen hebt met jouw mensen en jouw organisatie.

Performance Management Tool

Business Analytics/Big Data

Business Analytics stelt je organisatie in staat om nog meer waarde te halen uit de beschikbare informatie door het inzetten van data science. We zien Business Analytics als onderdeel van een groeipad; van creatie en analyseren van managementinformatie tot ondersteuning bij het maken van bedrijfsbeslissingen, door het blootleggen van patronen op basis van historische data. Met als doel een toekomstige waarde of waarschijnlijkheid van een gebeurtenis te bepalen.
Met onze expertise helpen we je graag te bepalen waar je organisatie zich bevindt op dit groeipad en hoe we gezamenlijk de volgende stappen kunnen nemen.

Betere beslissingen dus. Weloverwogen en slim. Dat is onze kunst en jouw resultaat.

Biyond. The art of being bright.