Altijd de services die tot de beste oplossing leiden


Als u Biyond bij uw informatievraagstuk betrekt, bent u zeker van omvangrijke expertise. Maar hoe u gebruik maakt van deze expertise, hangt af van uw behoefte. We denken liever in oplossingen dan in hokjes.

Dubbele focus
Wij richten ons op:

  • het scherpstellen van uw informatiebehoefte in het licht van uw organisatie-uitdagingen.
  • het bieden van de benodigde IT-voorzieningen.

Een garantie dat doel en middel volledig op elkaar aansluiten.

Diensten
Onze dienstverlening omvat onder meer de volgende services:

  • Consultancy. We geven u advies. Met betrekking tot strategische vraagstukken (zoals uw informatiestrategie of de optimalisatie van processen) of meer operationeel (bijvoorbeeld over de keuze van IT-tools).

  • Ontwerp. Op basis van een zorgvuldige definitie van uw informatiebehoefte ontwerpen we Business Intelligence en/of Performance Managementoplossingen.

  • Realisatie en implementatie. Een oplossing is pas een oplossing als u daadwerkelijk uw besluitvorming kunt verbeteren en uw informatie-voorziening effectief is geautomatiseerd. Wij blijven betrokken tot de voorgestelde (IT-)oplossing is geïmplementeerd, zowel technisch als organisatorisch. En daarna.

  • Training. Onze kennis op het gebied van Business Intelligence en Corporate Performance Management delen we graag met u en uw medewerkers. We geven trainingen op maat; helpen uw management bijvoorbeeld vaardigheden te ontwikkelen als het sturen op informatie of het gebruik van software tools.

  • Managed services. Wilt u over relevante en consistente informatie beschikken zonder u bezig te houden met het bijbehorende IT-aspect? Dan zijn managed services de oplossing. Via een webportal heeft u altijd en overal toegang tot uw informatie. Wij beheren de achterliggende systemen.

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? 

Wilt u contact met ons voor meer informatie?