De producten die uw oplossing 'bright'  maken

Uw organisatie en uw informatiebehoefte zijn uniek. Gaat het om Business Intelligence of Corporate Performance Management, dan gaat het om maatwerk. Biyond maakt daarbij graag gebruik van standaard bouwstenen die een snelle en efficiënte implementatie mogelijk maken. Producten die we in eigen huis ontwikkelden of door partners zijn ontwikkeld. Voorbeelden?

Referentiearchitectuur
Een belangrijk basiselement voor implementaties is onze referentiearchitectuur. Een concept dat als standaard fungeert en een eenduidige, samenhangende oplossing garandeert. Inclusief een bijbehorende set regels, procedures en standaarden. De basis is een drie stappenmodel: collect, model, publish.

Modellen
We ontwikkelden diverse modellen. Business Intelligence oplossingen die al uitgewerkt zijn voor specifieke IT-systemen en binnen een dag operationeel kunnen zijn. Neem contact op met ons voor een actueel overzicht van onze modellen en check of u ook een quick start kunt maken!

Biyond-cpm-webversie-161212.png

CPM

Controle over
uw organisatie

Download de brochure

Biyond-brochure02-new-1.png

ERP Analytics

Volledig inzicht
in uw prestaties

Download de brochure

 

BOARD

BOARD logo
Wilt u budgetteren, plannen of voorspellen? Vergaande analysemogelijkheden en bijvoorbeeld financieel consolideren?

Board is de geprefereerde Business Intelligence (BI) en Corporate Performance Management (CPM) oplossing voor meer dan 3.000 organisaties.

Met deze All-in-one oplossing krijgt u inzicht in dit soort vragen en kunt u onderaan de streep betere beslissingen nemen.

TimeXtender

TimeXtender-X-1600x1089.png

TimeXtender stelt bedrijfsgegevens beschikbaar aan business users en ontlast tegelijkertijd de IT-afdeling. Dit door het automatiseren van de complexe en tijdrovende taken, die nodig zijn om juiste informatie beschikbaar te stellen. De Discovery Hub™ van TimeXtender is een complete end-to-end oplossing, snel en flexibel.

MicroStrategy

Zeer uitgebreide en schaalbare Business Intelligence software. Software die u helpt informatie te creëren en ter beschikking te stellen. MicroStrategy biedt daarbij een krachtige ontwikkelomgeving die informatie via mobiele apparaten toegankelijk maakt.

Prophix

Een geïntegreerde tool voor alle facetten van Corporate Performance Management. Prophix heeft meer dan 3.000 klanten en levert de professionele oplossing met uiterst gebruiksvriendelijke software.

Microsoft

Microsoft logo
Microsoft heeft een omvangrijk portfolio van business intelligence en aanverwante producten. Microsoft is laagdrempelig en beschikt over de krachtigste tools op dit gebied.

Xibis

 

Xibis helpt u met de implementatie van Infor LN ERP systemen. Via XIBIS bieden wij een volledige ondersteunings aanpak voor implementaties van het opstellen van een bedrijfs blue print tot en met go live support en nazorg.

Overige oplossingen

Wij hebben veel ervaring met uiteenlopende producten, waaronder reporting tools zoals Cognos en data discovery tools zoals Tableau. Producten waarvan we de mogelijkheden en beperkingen kennen en die we op de juiste manier kunnen inzetten.

Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? 

Wilt u contact met ons voor meer informatie?